Tuesday, February 22, 2011

Saya nak join bloglist Nelly the Strange

tengah duk jalan-jalan kat blog tadi.. baru perasan yang Nelly ada buka bloglist Nelly the Strange.. nape la cik pulau tak perasan sebelum ni.. nasib baek belum due date.. so boleh la cik pulau join.. syarat-syarat dia senang je.. copy je banner pastu link kan ke entry nelly tu.. ishhh.. kalau tak paham, baca jelah kat SINI TAU..


tak pun klik je banner kat atas tu.. insyaAllah akan bawa korang ke tempat yang benar.. hahaha..

tak payah follow sebab cik pulau memang dah follow pun.. hehehe..

Ada 3 kategori bloglist.. Otai.. Sempoi.. Cool.. ehmm.. agak-agak mana yang sesuai untuk blog cik pulau ni ek???? kalau cik pulau nak kategori COOL boley tak??? lalala

rasanya dah la kot.... lepas ni boleh la masuk dalam bloglist nelly yer.. oppss lupa lak.. kena tag 3 orang.. insan bertuah tu adalah...





salam sayang:
Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget